Η ερευνητική ομάδα της Γεωθερμικής

Φωτογραφία μέλους ερευνητικής ομάδας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

email: batsis@geotherm.gr
τηλέφωνο: 2310 797 001

Φωτογραφία μέλους ερευνητικής ομάδας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Μηχανολόγος Μηχανικός, Δασολογία και Φυσικό Περιβάλλον, MSc

Ο Κωνσταντίνος Παπασταύρου γεννήθηκε το 1975 στο Μάντισον των Η.Π.Α. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο από το Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Μηχανικών Παράγωγης και Διοίκησης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα για τέσσερα έτη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και για πέντε έτη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει επάρκεια διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας.

Υπήρξε τεχνικός υποστήριξης Η/Υ σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, συμβασιούχος στο Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, και από το 2016 εργάζεται στην εταιρεία γεωργικών και κτηνοτροφικών κατασκευών ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε.

email: –
τηλέφωνο: 2310 797 001

Φωτογραφία μέλους ερευνητικής ομάδας

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Κοστολόγηση Παραγωγής, Διασφάλιση Ποιότητας στις Μεταλλικές Κατασκευές, Εργασίες Τεχνικών Ασφαλείας και στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων. Έχει γνώσεις Αγγλικών και Γαλλικών επιπέδου Certificate.

Έχει διατελέσει εκπαιδευόμενος σε μηχανουργείο της Β.Φ.Λ. Καβάλας και από το 2000 εργάζεται στην εταιρεία γεωργικών και κτηνοτροφικών κατασκευών ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. ως Υπεύθυνος Παραγωγής και Τεχνικός Διευθυντής.

email: –
τηλέφωνο: 2310 797 001

Φωτογραφία μέλους ερευνητικής ομάδας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΔΕΝΗΣ

Τεχνολόγος Γεωπόνος, Γεωργική Μηχανολογία και Αρδεύσεις, BSc

Ο Ιωάννης Λαδένης γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1962. Είναι πτυχιούχος ΚΑΤΕΕ από την Ανωτέρα Σχολή Τεχνολόγων Γεωπονίας Λαρίσης, τμήμα Γεωργικής Μηχανολογίας και Αρδεύσεων

Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο πωλήσεων στο ΕΛΚΕΠΑ με θέμα ‘‘Τεχνική Πωλήσεων’’, σεμινάριο με θέμα ‘‘Τα μυστικά του πετυχημένου πωλητή’’, σεμινάριο στο ΕΛΚΕΠΑ με Θέμα ‘‘Οργάνωση πωλήσεων’’, συνέδριο με θέμα ‘‘Ανάπτυξη εξαγωγών’’ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, σεμινάριο με θέμα ‘‘Τεχνική των διαπραγματεύσεων’’, σεμινάριο Διεύθυνσης πωλήσεων με θέμα ‘‘Sales advanced territory management’’. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά.

Έχει εργαστεί ως εισπράκτορας στα Αστικά Λεωφορεία Κατερίνης, στην Διεύθυνση Γεωργίας τμήμα ΚΕΓΕ και ως εγκαταστάτης Υδραυλικών κυκλωμάτων – Αντλιοστασίων – Θερμάνσεων και Ηλεκτρολογικών. Από τον Οκτώβριο του 1989 εργάζεται στην εταιρεία γεωργικών και κτηνοτροφικών κατασκευών ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε., αρχικά ως Τεχνολόγος Γεωπόνος στο τμήμα πωλήσεων και σταδιακά ως Υπεύθυνος Πωλήσεων Περιοχής, Διευθυντής Πωλήσεων και τέλος ως Εμπορικός Διευθυντής. Σήμερα έχει την θέση του Γενικού Διευθυντή με αντικείμενο κυρίως τον εμπορικό τομέα.

email: –
τηλέφωνο: 2310 797 001

Μετάβαση στο περιεχόμενο